Wolfgang 

Driftsleder/Operations Manager

Svalbard


Er 52 år og er opprinnelig fra Tyskland  med greske-tyske røtter vokste opp i et fylke som heter Baden Württenberg i Sør-Tyskland. Jeg flyttet til Norge i 1995 og har bodd i Norge lengre enn i Tyskland nå. I 2004 valgt jeg å bli norsk statsborger og har aldri angret min beslutting. Jeg pleier noen ganger å si når jeg reiser til Tyskland, nå skal jeg hjem; nok ferie nå. Flyttingen til Svalbard  i 2017 og jeg vet ikke engang hva som har skjedd, pløtslig var jeg på Svalbard og ble bitt av den arktiske bassillen som man pleier å si i Longyearbyen. "Fastlandet er fin men Svalbarbard er best".


Min filosofi


Kunnskap er nøkkelen til vekst og jeg har alltid hadd en hvis nysgjerrighet å øke min kunnskap. Det jeg ikke vet finner jeg ut uansett, fordi kunnskap er nøkkelen til livet. Kunnskap er for å dele, prøve, eksperimentere og for all del "innse at vi ikke kan vite alt". Når man har innsett det og motgangen møter en tja, da er er det bare å tar av skjørta og gå til verks for å få det plass. Det aller beste i dette livet jeg vet om er å snakke rett fra leveren og kalle en spade for en spade. Hvis jeg skal begynne med selge en spade som en apekatt, da skulle jeg har valgt å bli politikker istdenfor.

Vi har alt for lite tid for å gå rundt grøten og for all del "Jeg står for det jeg sier"Polar Cruising AS 


Som driftsleder legger jeg vekt på at våre gjester føler seg trygge og velkommen. Gjestfrihet og en god porsjon medmenneskelighet er vårt grunnalg. Deling av kunnskap er et fudament i vår filosofi hos  Polar Crusing AS og vi skal bygge videre på dette konseptet. Jeg drar nytte av mine studier innad fred og konflikter globalt, arktsik geopolitikk og skrev min bachelor om Svalbard. Teamarbeid er alfa og omega hoss oss. En hver gjest som reiser med oss skal vite at vi gjør vårt beste å ivareta sikkerhet, norske regler og lover og alle viktigst vi setter mennesesker og sitt søken etter kunnskap og læring om Svalbard høyt på  vår liste. Mine erfaringer fra turistbransjen og mange andre jobber jeg har hadd fra ansatt til leder, daglig leder etc. skal komme våre gjester til gode. Vi i Polar Cruising AS har lagt list høyt i vårt bedriftsfilosofi og sørger for at våre gjester når de velger å reise med oss og etter endt tur at de har noe fortelle om oss og sine venner, og måten vi ivaretar våre gjester som reiser med oss. Hjertelig velkommen til Svalbard hos Polar Cruising AS avd. Spitsbergen/Svalbard.


Wolfgang